Hajógyár Étterem

Ars poetica-nk egyszerű: a magyar konyhaművészet tradícióinak tovább vitele és ötvözése a meghatározó nemzetközi gasztronómiai trendekkel. Elkötelezett hívei vagyunk a friss, saját készítésű ételeknek, ennek érdekében, amit lehet, házilag készítünk: saját magunk sütjük a kenyerünket, készítünk házi tésztákat, lekvárokat, fagylaltokat; mindezt annak érdekében, hogy vendégeink számára az étkezés valóban különleges gasztronómiai élmény legyen.

Ízlelje meg a nyugalom ízét … és séfünk ételkölteményeit!

A tökéletes helyszín ebédhez vagy vacsorához. Éttermünk szezonálisan változó menü választékával minden igényt kielégít, legyen szó üzleti ebédről, ínyenc asztaltársaságok összejöveteléről, vagy akár a mindig újra, különlegesre vágyó vendégeink elvárásairól. Kóstolja meg séfünk ételkölteményeit a népszerű kerti teraszon és élvezze a balatoni csendéletet a Tihanyi-félsziget látványával.

Indítsa a napot egy fejedelmi reggelivel!

Éttermünk vendégei naponta 8 és 11 óra között választhatnak frissen készített reggeli kínálatunkból, hogy a nap valóban fejedelmien induljon.

Ételallergiás a családban?

Ételallergia, vagy más egészségügyi probléma miatt diétára kényszerül valamelyik családtagja? Tudjuk, hogy az egyes összetevők iránti érzékenységben egyénenként nagyok az eltérések, ezért különös figyelmet fordítunk a személyes igények felmérésére. Kérjük, hogy esetleges ételallergiáját, speciális étkezési igényét már foglaláskor jelezze, hogy szakácsaink felkészülve fogadhassák majd Önöket!

A kikötés vendéghajóknak 3 órára ingyenes.

Csoportokat, céges rendezvényeket is szívesen fogadunk!

Több, mint 100 fő leültetésével, konferenciateremmel, rendezvényteremmel várjuk Önöket közvetlenül a Balaton partján.

Legyen a vendégünk 2017-ben is!

Étlap

Itallap

Kapcsolat:

Hajógyár Étterem
8230 Balatonfüred, Tihanyi műút 1.
hajogyaretterem@hajogyarkft.hu