Esküvők & családi rendezvények

Kezdhetjük a tervezést?

Minden kezdet nehéz … és a folytatás még nehezebb, ha esküvőszervezésről van szó, ezért segítünk megtalálni a legjobb pillanatokat megörökítő fotóst, a kreatív dekoratőrt, a tökéletes zenekart és álmai tortáját. Az eljegyzéstől, a házassági eskütételig, vagy akár a balatoni nászútig a balatonfüredi Hajógyári Kikötő és Étterem minden pillanatot feledhetetlenné tesz.

Miért pont mi?

A legtöbb esküvői helyszín rendelkezik gyönyörűen berendezett banquett teremmel, díjnyertes építészeti megoldásokkal. Nos, mi különböztet meg minket?

  • Festői környezetet kínálunk az esküvő ceremóniáknak, fotózásoknak, fogadásoknak.
  • A kikötő étterme és rendezvényterme mintegy 100 fős vendégsereg befogadására alkalmas.
  • Részletes programtervet készítünk, melynek során közösen átbeszéljük az esküvő napjának minden percét, így nyugodtabban érkezhetnek a szertartás helyszínére.
  • Kiváló minőségű textíliákat, porcelán és üvegeszközöket bocsátunk az ifjú pár és vendégeik rendelkezésére.
  • Kóstolja meg séfünk ételkölteményeit és érezni fogja a különbséget. Legyen szó szűk körű családi ebédről, vagy egy fogadásról menükínálatunk minden igényt kielégít.
  • Végül, de nem utolsó sorban a szolgáltatás, amit nyújtunk Önnek. A tapasztalt és segítőkész személyzet tökéletessé teszi az Önök Nagy napját.

Tervezzen velünk!

A Hajógyári Kikötő és Étterem örömmel fogadja Önt és kedves családtagjait, vendégeit. Ha bármiben a segítségre lehetünk esküvő, születésnap, ballagás, osztálytalálkozó szervezésével kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a uzsak.kata@hajogyarkft.hu címre, vagy hívjon minket a +36 20 252 6955-ös telefonszámon, kollégánk készséggel áll rendelkezésére!