Családi nap

A Hajógyári Kikötő és Étterem rendezvénytermei, a parkosított kikötő és a komplexum parkolója akár több száz fős családi napok lebonyolítására is megfelelő helyszínt biztosít.

A változatos és egymástól jól elkülönült helyszínek a család minden tagjának ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak.

A gyermekek részére biztonságos környezetben tudunk gyermekprogramokat lebonyolítani, igény esetén akár megszervezni is. Az apró vendégek rendelkezésére áll egy izgalmas játszótér, valamint egy játszószoba is. Igény esetén légvárakat, ugrálóvárakat vagy egyéb gyermekek szórakoztatásához használható eszközök felállítására is van helyszín és lehetőség a családi nap szervezői számára.

Éttermünk igazi házigazdaként gondoskodik a menüről és az italokról, természetesen az egyedi igényeket, kívánságokat is figyelembe véve.

Kérjen személyre szabott ajánlatot munkatársainktól a segesdi.lilla@hajogyarkft.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a + 36 20-399-38-39es telefonszámon, készséggel állunk rendelkezésére!