Hajóhely bérlet

Kedves Bérlőnk! Tisztelt leendő Bérlőnk!

A Hajógyári Kikötő a 2019-es évben is nagy szeretettel várja a hajózásra, pihenésre, gasztronómiai élvezetekre vágyó vendégeit Balatonfüreden. A Balatonon, de Európában is kiemelkedő színvonalú, közel 300 férőhelyes kikötőnk klubházzal, parkkal, színvonalas étteremmel várja a kikapcsolódni vágyókat. Megújult kikötőnkben ingyenes Wifi használat, magas színvonalú, tiszta mosdók, zárt parkoló, hajómosó hely, elektromos csatlakozási lehetőség, ivóvíz vételezés állnak rendelkezésre.

A 2019-es évre szóló árlistánkat itt találja: Árlista 2019

Kikötőrajzunk az egyes hajóhelyek méretét, elhelyezkedését jelzi: Kikötőrajz

Az egyéb fontos információkat (általános szerződési feltételek, házirend, bérleti szerződés minta…) az Információk fül alatt találja.

Hajóhely bérlet

Az éves tárolási díj magában foglalja a hajó nyári hajóhelyét vízen vagy parton, téli tárolását az igényelt tárolóhelyen, kétszeri daruzását (adott év és időszak őszén és tavaszán) 7,5 tonnás darunkkal, valamint egyszeri őszi mosását nagynyomású mosóval, ingyenes belépést, parkolást 1 autó részére, a szolgáltatások igénybe vételét a hajó tulajdonosa és családtagjai, barátai részére.

A mellékelt űrlap kitöltésével lehetősége van hajóhelyének kiválasztására, lefoglalására, vagy jelenlegi bérletének meghosszabbítására.

(Az űrlap kitöltését követően a rendszer mindkét félnek automatikusan küld egy szerződés tervezetet. A bérleti igény ellenőrzése, a hajólevél bemutatása, majd a szerződés kétoldalú aláírása után a hajóhely sikeresen foglalva lett. A szerződéskötést követően a számlát postán küldjük meg. Amennyiben a számla a jelzett határidőig nem kerül kifizetésre, a hajóhely foglalása megszűnik.)

Reméljük, hogy 2019-ben Önt is a Hajógyári Kikötőben üdvözölhetjük!

Esetleges kérdéseit kérem jelezze e-mailben.

Bérleti szerződés

captcha