Vitorlásközpont

A Vitorlásközpont a Hajógyári Kikötő új, modern komplexuma, amely a 2015-ös kikötőbővítés keretein belül valósult meg. A központban számos új szolgáltatás és látnivaló is helyet kapott:

Az épület központi részében található a Hajógyár Múzeum, az emeleten pedig csodálatos panorámával a Tihanyi-félszigetre, kialakításra került egy 50-60 fő befogadására alkalmas konferenciaterem. A konferencia terem alkalmas kisebb-nagyobb rendezvények, úgy mint üzleti megbeszélések, csapatépítők, sajtótájékoztatók, családi események megtartására.

Helyet kapott még a Hajógyár Vitorlás Iskola, a Katamarán Suli , valamint felnőttképzési központunk a Bravo Boats Hajós Iskola. 2017-ben megnyitott a  Quantum Sails Shop, ahol minden beszerezhető, ami a vitorlázással kapcsolatos: apró alkatrészek, ruházat és biztonsági felszerelés.

Ha épp nincs szél, nálunk akkor sem fognak unatkozni! A sportra vágyók figyelmébe ajánljuk kölcsönzőnket, ahol lehetőség nyílik SUP, valamint normál és vízibicikli bérlésére. Yoga bázisunkon akár a parton, akár a vízen nagyszerű lehetősége nyílik egy kis meditációra. És hogy a kicsik se unatkozzanak, megtalálható még a soron a játszószoba, ami kiegészült egy kültéri játszótérrel is.