Quantum Sails Shop

QUANTUM SAILS HUNGARY – KIVÁLÓ SZAKEMBEREK A MINŐSÉG SZOLGÁLATÁBAN

A Quantum Sails Design Group független vitorlakészítők egyesülésével 1996-ban alakult. A csoport tagjaként mára több mint 60 szerviz és varroda található a világ különböző pontjain, a cég központja továbbra is az Egyesült Államokban van.

A Quantum vitorlák tartósságukról, kiemelkedő teljesítményükről, kivételes formatartásukról híresek. Mindez annak is köszönhető, hogy a vezető gyártókhoz hasonlóan saját, szabadalmaztatott gyártástechnológiával dolgoznak. A mértékadó szaksajtó szerint ma ez a legkifinomultabb vitorlakészítési technológia az iparágban.

2013-tól a Quantum Sails Design Group Kelet-európai (Ausztria, Horvátország, Szlovénia és Magyarország) régiójának képviselője Rauschenberger Miklós, aki egyben a Quantum Sails Hungary Kft. tulajdonos-ügyvezetője is.

Filozófiájuk szerint az ügyfélközpontúság, a vásárlói igények pontos megértése, a személyes célokhoz igazított tervezés, a szervizháttér, valamint a hiteles és kiváló tudással rendelkező szakembergárda mind ugyan olyan fontos része annak, amitől a Quantum vitorla tulajdonosok biztosak lehetnek abban, hogy a legjobbat kapják.

Nem lehet azonban megfelelő szolgáltatást nyújtani tökéletes szerviz háttér nélkül. A vásárlói igények követése során világossá vált, hogy szükség van egy LOFT-ra, amely maximálisan kielégíti a Quantum Sails ügyfeleinek és a balatoni vitorlás közösség igényeit egyaránt.

2017-ben pedig már a balatonfüredi Hajógyári Kikötő központi épületében egy shop-al is várják kedves vásárlóikat: H-Cs: 9.00-12.00, P-Vas: 9.00-12.00 / 14.00-18.00

Forgalmazott termékek:

  • Zhik
  • Gottifredi Maffioli
  • Ubi Maior
  • Forward WIP
  • Quantum Sails

Egyéb információ: Kiss Mira: 06-30/828-5126