Hajógyár Vitorlás Iskola

A Hajógyár Vitorlás Iskola 2023-ban is változatlan hajóparkkal, eszközparkkal és szakképzett oktatói gárdával várja a vitorlázás iránt érdeklődőket. A Magyar Vitorlás Szövetség által minősített oktató és képző hely tevékenységét a vitorlázás fellegvárában, Balatonfüreden, nagy hagyományokkal rendelkező kikötőnkben folytatja.

A Hajógyár Vitorlás Iskola elsődleges tevékenységi köre a 8-14 éves korosztály megismertetése az egytestű hajókkal való vitorlázás szépségeivel. A táborokat a tanítási szünet idején heti turnusokban bonyolítjuk le bejárós rendszerben.

Oktató hajók:

  • Optimist – minden vitorlás karrier alapja
  • Topaz Argo – „Boat of the year” Best Dinghy Sailing World 2015

A megújult hajóparkunkat először a 2017-es Budapest Boat Show keretei között mutattuk be a nagyközönségnek:

A 2023-as nyári táborok időpontjai és díjai: hamarosan…

A vitorlás iskola tábor ára az alábbiakat tartalmazza:

  • 5 napos oktatás 9.00-17.00 között
  • Naponta három alkalommal étkezés: tízórai, ebéd és uzsonna
  • Elismerő oklevél

Oktatóink:

  • Tisóczki Ferenc: közel 40 éves vitorlás versenytapasztalattal rendelkezik egytestű hajóban és újabban már katamaránon is; többször elhódította már a Fehér Szalagot és kategóriájában a Kékszalagot is. A mai napig aktívan versenyzik halmozva a további sikereket.
  • Tisóczki Gergely: gyerekkora óta vitorlázik, szinte az összes balatoni versenyen megfordult már; korábban a Principessa nevű, libera típusú hajóval, majd kisebb hajókkal is. Számos győzelmet, top5 és top10-es eredményt tudhat maga mögött – többek között a Kékszalagon is.

“Nem versenyzőket várunk és készítünk a tábor során, viszont mindenkit várunk aki elég vagánynak érzi magát, hogy megtanuljon vitorlázni és akár tovább is vigye a megszerzett a tudást…
…Egy fiatalos, lendületes tábort szeretnénk és reményeink szerint  innen nem megy el senki úgy a nap végén, hogy nem fáradt el. Szóval bármi is a cél, nyáron a Balaton egyik legnépszerűbb városában, Balatonfüreden nem sok jobb program van egy gyereknek mint az, hogy vitorlázzon és közben élvezze a nyarat.”

Érdeklődés: +36 30/905 61 80 vagy +36 30/972 69 34
Jelentkezés: vitorlasiskola.hajogyar@gmail.com

Kövessenek minket Facebookon is: Hajógyári Vitorlásiskola Facebook oldala