Szolgáltatásaink

2015. július 11-én került átadásra a megújult, kibővített Hajógyári Kikötő. A kikötőbővítéssel az eddigi 102 hajóhely további 175 új kikötőhellyel bővült. Az új kikötőrész kialakítása modern, minden igényt kielégítő, valamint a természetet is kevésbé terheli. A Hajógyári Kikötő egyedülállóan képes immár szinte minden hajóméret számára helyet biztosítani: a 20 lábas kis hajóktól kezdve egészen a 51 lábas vízi csodákig. Míg a régi kikötőrészben cölöpös kikötéssel, az új kikötőrészen úszómólókkal találkozunk.

A kényelmet messzemenően szem előtt tartva nemcsak új kikötőhelyek, de 220 új parkolóhely is kialakításra került, melyek nemcsak a hajótulajdonosoknak, hanem a rendezvények résztvevőinek is kedveznek.

Kikötőnk így ma egyike a Balaton legmodernebb és legnagyobb kikötőinek, mely közel 300 hajóhellyel és több, mint 340 zárt parkolóhellyel várja vendégeit.

Megújult kikötőnkben park, fürdőzési lehetőség, színvonalas étterem várja a nyugalomra, kikapcsolódásra vágyókat. Bérlőink részére ingyenes Wifi használat, klubház, magas színvonalú, tiszta zuhanyzók, WC-k, parkoló, hajómosó hely, elektromos csatlakozási lehetőség, ivóvíz vételezés, közösségi játékok állnak rendelkezésre.

Hajótárolás

7 hektáros vízparti területünkön a hajótárolás minden formáját kínáljuk.

Nyáron
–         közel 300 férőhelyes kikötőnkben lehetőség van kikötőhely bérlésre vízen és szárazföldön

Télen
–         fedett hajótárolás zárt csarnokban, saját tárolókocsin,
–         hajótárolás a szabadban, saját tárolókocsin.

A hajótárolás díját Árlistánk tartalmazza.

Daruzás

Kikötőnk toronydaruval rendelkezik, teherbírása 7.5 tonna, e felett autódarut hívunk, melynek díját a bérlő felé továbbszámlázzuk.

A daruzási díjakat Árlistánk tartalmazza. Egyedi ajánlatért forduljon hozzánk e-mailben.

Sólya

Kikötőnkben 9,40 m széles sólya is működik.