Hajóhely bérlet

Kedves Bérlőnk! Tisztelt leendő Bérlőnk!

A Hajógyári Kikötő a 2024-es évben is nagy szeretettel várja a hajózásra, pihenésre, gasztronómiai élvezetekre vágyó vendégeit Balatonfüreden. A Balatonon, de Európában is kiemelkedő színvonalú, közel 300 férőhelyes kikötőnk klubházzal, parkkal, étteremmel várja a kikapcsolódni vágyókat. Megújult kikötőnkben ingyenes Wifi használat, magas színvonalú, tiszta mosdók, zárt parkoló, hajómosó hely, elektromos csatlakozási lehetőség, ivóvíz vételezés állnak rendelkezésre.

A 2024-es évre szóló árlistánkat itt találja: Árlista

Kikötőrajzunk az egyes hajóhelyek méretét, elhelyezkedését jelzi: kikötőrajz

Az egyéb fontos információkat (általános szerződési feltételek, házirend, bérleti szerződés minta…) az Információk fül alatt találja.

Hajóhely bérlet

Az éves tárolási díj magában foglalja a hajó nyári hajóhelyét vízen, vagy parton, téli tárolását a hajótulajdonos által biztosított kerekes kocsin, kétszeri daruzását (adott év és időszak őszén és tavaszán) 7,5 tonnás darunkkal, valamint egyszeri őszi mosását nagynyomású mosóval, ingyenes belépést, parkolást 1 autó részére, a szolgáltatások igénybe vételét a hajó tulajdonosa és családtagjai, barátai részére.

Esetleges kérdéseit kérem jelezze e-mailben.